V60

Насолоджуйтесь повнотою смаку кави завдяки альтернативному способу заварювання кави.

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Для смачної кави Вам знадобиться:
  • зерна Jacobs Expertenröstung Crema ;
  • воронка V60 з паперовим фільтром;
  • 700 мл води (пропорція кави до води має бути приблизно 1:16) - цього вистачить на 4 чашки запашного напою;
  • і … трішки розрахунку.

КРОКИ

  1. 01

    налаштуйте дрібний помел зерен;

  2. 02

    температура води для заварювання кави має бути 95 градусів;

  3. 03

    встановіть паперовий фільтр у воронку;

  4. 04

    змочіть фільтр гарячою водою;

  5. 05

    засипте мелену каву до фільтра;

  6. 06

    круговими рухами повільно вливайте воду до воронки;

  7. 07

    Після вливання води дайте напою настоятися протягом 2-3 хвилин. Нарешті розлийте по чашках та насолоджуйтеся неперевершеним Аромоксамитом кавових зерен. Відкрийте магію зерен Jacobs Expertenröstung!