GLACÉ СOFFEE

Спека така, що хочеться проковтнути айсберг? У нас є дещо смачніше! Холодна наче полюс кава Глясе! Приготуємо?

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Розчинна кава Jacobs Monarch – 1 чайна ложка (2 г)
  • Гаряча вода – 30 мл
  • Холодне молоко – 100 мл
  • Лід – 3-4 кубики
  • Ванільне морозиво – 1 кулька
  • Цукор – за смаком

КРОКИ

  1. 01

    Готуємо класичну каву з неповторним аромоксамитом: заливаємо каву гарячою водою, додаємо цукор за бажанням.

  2. 02

    Обираємо елегантну прозору чашку, влучним рухом професійного бармена закидаємо кубики з льодом, додаємо молока.

  3. 03

    Різко, як тореадор, вливаємо каву, зверху обережно додаємо кульку ванільного морозива.

  4. 04

    Насолоджуємось, уявляючи іспанські ландшафти.

  5. 05

    Заряди каву холодом та смакуй з Jacobs Monarch!