Хто сказав: кава – це не десерт? Зараз ми, руйнівники кавових міфів, з легкістю вас переконаємо!
Готуємо розчинну каву Jacobs Monarch з неповторним аромоксамитом: заливаємо каву гарячою водою у чашці.
У блендері ретельно збиваємо каву, молоко. Будьте уважні – лише 1 кубик льоду та 2 шоколадних печива до утворення однорідної - смачної кави з апетитною пінкою.
Обираємо улюблену прозору чашку , легко та з посмішкою додаємо ще 3 кубики льоду та вливаємо отримане Фрапе.
А тепер 1 печиво подрібнюємо та додаємо до кави, а ось інше – додаємо цілим поверх пінки.
Насолоджуємося кавою та десертом водночас! Заряди каву холодом та смакуй з Jacobs Monarch!