КЕМЕКС

Кава в кемексі – простий, але водночас магічний рецепт приготування кави, який дозволяє отримати смачний та насичений напій.

ІНГРЕДІЄНТИ

  • 6 столових ложок кави Jacobs Expertenröstung Crema;
  • Ваш кемекс з паперовим фільтром;
  • 700 мл води (пропорція кави до води приблизно 1:16) - Ви зможете заварити 4 чашки запашної кави;
  • і … трішки терпіння.

КРОКИ

  1. 01

    налаштуйте грубий помел зерен;

  2. 02

    встановіть паперовий фільтр у воронку;

  3. 03

    дайте воді закипіти та охолонути до 95 градусів;

  4. 04

    змочіть фільтр гарячою водою;

  5. 05

    засипте мелену каву до фільтра;

  6. 06

    повільно та обережно наливайте воду до кемексу. Стежте, щоб не утворювалися бульбашки.

  7. 07

    4 хвилини, і ваша ідеальна кава у кемексі готова! З кожним ковтком пізнавайте повноту смаку та насолоджуйтесь неперевершеним Аромоксамитом. Відкрийте магію зерен Jacobs Expertenröstung!